Sosyal Medya

Güncel

CHP’li belediyelerin büyük korkusu…

CHP'li Battal İlgezdi'nin görevden uzaklaştırılmasının ardından gözler, yolsuzluk iddialarıyla gündeme gelen CHP'li belediyelere çevrildi.



Özellikle Ä°stanbul ilçe belediyelerinde müfettiÅŸ telaşı yaÅŸanıyor. CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel BaÅŸkan Yardımcısı Seyit Torun, Ä°stanbul Kartal'da müfettiÅŸ incelemesi sürdüğünü, MuÄŸla ve Edirne belediyelerinin ise bugünden itibaren rutin teftiÅŸe gireceÄŸini kaydetti. Kemal KılıçdaroÄŸlu ise MYK'da "Hesapları benimle, benimle hesaplaÅŸsınlar. Bütün belediye baÅŸkanlarımıza sahip çıkacağız" dedi.

BEŞİKTAŞ'A SESSİZ KALDI

Her fırsatta CHP'li belediyelerin ranta izin vermediÄŸini savunan KılıçdaroÄŸlu, AtaÅŸehir belediyesinin yanı sıra daha önce BeÅŸiktaÅŸ Belediye BaÅŸkanı Murat Hazinedar'la ilgili ortaya atılan yolsuzluk iddialarına da sessiz kalmıştı. Hazinedar'la ilgili yolsuzluk iddialarının ardından, CHP milletvekilleri Ä°lhan Cihaner, Bülent KuÅŸoÄŸlu ve Oktay Sındır'ın hazırladığı yolsuzluk dosyası KılıçdaroÄŸlu'na sunulmuÅŸ ancak CHP lideri dosyayı sümenaltı etmiÅŸ, "Hep iddia var. Rüşvet belgesi yok" demiÅŸti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.